schat

een zeer persoonlijke winkelervaring


schat is geen klassieke winkel, maar een heuse inspiratiewoning waar u na afspraak ontvangen wordt om in alle rust en discretie op een veilige wijze persoonlijk begeleid te worden in het kiezen van de beste producten of geschenken. Speciaal voor u op maat geselecteerd!


U kan er terecht voor de meest diverse geschenkideeën, design- en interieurspullen, alsook ontdekt u er een bijzondere selectie aan verlichtingsarmaturen als architecturaal accent voor uw interieur.

Neem alvast een kijkje in onze vitrine en ontdek ons bijzonder en zeer divers aanbod aan schatten. Je vindt er ongetwijfeld het ideale geschenk voor uw schat, voor jezelf, of jouw interieur ...


Twijfel je nog, wens je extra advies en ondersteuning, of zou je graag jouw nieuwe schat eerst eens in het echt willen bewonderen? Maak dan zeker meteen een afspraak met één van de schat heren. Zij begeleiden u zeer graag verder in uw persoonlijke zoektocht!

LG-BasilArchitecten-woningAalter-6
LG-BasilArchitecten-woningAalter-8

kom onze unieke inspiratiewoning ontdekken...

passie & advies


De twee heren van schat staan u zeer graag bij met raad en daad om uw 'private shopping ervaring' tot een bijzondere beleving te maken, met het beste resultaat voor uw interieur, of het brengen van een stralende glimlach op uw schat's gezicht!


Schat is bovendien veel meer dan zomaar een winkel, eigenlijk is het zelfs geen echte winkel, maar een inspiratiewoning waar je alle producten meteen in hun context kan ervaren.


Voor de heren van schat draait het dan ook vooral om het delen van hun passie en voorliefde voor mooie en unieke dingen. Naast het delen van deze passie geven ze graag het nodige advies voor het maken van de juiste keuze. En dit vanuit hun jarenlange ervaring via hun professionele praktijk binnen de wereld van architectuur en interieur 'BASIL architecture'.


Kom gerust even langs op afspraak en ontdek het zelf...